Diensten

Wellicht beschikt u reeds over uitgewerkte plannen waarmee u met producten uit ons standaard assortiment goed uit de voeten kunt. 

Echter, indien deze nog niet voorhanden zijn kunt u op onze know-how rekenen. Die kan bestaan uit het maken van lichtplannen en lichtberekeningen maar ook het vinden van de juiste invulling van retail opstellingen, displays, vitrines etc. Wij zijn altijd vastberaden om samen
tot de beste lichtoplossing voor u/uw klant te komen. 

Onze diensten

Samen naar de beste lichtoplossing

Samen naar de beste lichtoplossing

Wellicht behoeft u als professional niet veel meer uitleg over verlichting, maar indien wel, dan delen wij graag onze jarenlange kennis met u.
We willen namelijk niets liever dan met u tot de best mogelijke lichtoplossing te komen!

Uitwerken van de juiste verlichting

Uitwerken van de juiste verlichting

Na inventarisatie gaan wij aan de slag om tot de juiste invulling te komen van uw wensen en, indien nog niet aanwezig, desgewenst een lichtplan uitwerken.
Wellicht bieden onze standaard producten hierbij reeds een kant-en-klare oplossing en anders ontwikkelen wij deze desnoods.

De praktische uitvoering

De praktische uitvoering

U bent samen met ons tot de gewenste oplossing gekomen en nu mag deze in de praktijk worden toegepast. Wij zorgen met onze fabrieken en werkplaatsen voor de juiste producten en, indien gewenst, kunnen onze installatiepartners zorg dragen voor installatie.
De bekroning van een samenwerking voor vele jaren zorgeloze verlichting!