Diensten

Wellicht beschikt u reeds over uitgewerkte plannen waarmee u met de producten uit ons standaard assortiment goed uit de voeten kunt. 

Echter, indien deze nog niet voorhanden zijn kunt u op onze know-how rekenen. Die kan bestaan uit het maken van lichtplannen en lichtberekeningen maar ook het vinden van de juiste invulling van retail opstellingen, displays, vitrines etc. Wij zijn altijd vastberaden om samen
tot de beste lichtoplossing voor u/uw klant te komen. 

Onze diensten

Samen naar de beste lichtoplossing

Samen naar de beste lichtoplossing

Wellicht hoeven wij u als professional niet veel meer uit te leggen over verlichting, maar indien wel, wat dan nog? Een ieder heeft tenslotte zijn eigen specialisme. Wat verlichting aangaat kunt u op onze kennis en die van onze partners rekenen. In overleg met u gaan wij graag het gesprek aan om tot de beste lichtoplossing te komen.

Uitwerken van de juiste verlichting

Uitwerken van de juiste verlichting

Na inventarisatie van uw eisen en wensen gaan wij aan de slag om tot de juiste invulling te komen van uw vraagstuk. Wellicht kunnen wij met onze standaard producten een kant-en-klare oplossing aanreiken en misschien moeten wij een lichtplan/-berekening voor u maken. In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres.

De praktische uitvoering

De praktische uitvoering

U bent samen met ons tot de gewenste oplossing gekomen en nu mag deze in de praktijk worden toegepast. Wij zorgen met onze fabrieken en werkplaatsen voor de juiste producten en onze installatiepartners kunnen, indien door u gewenst, ook zorgen voor de uiteindelijke plaatsing. De bekroning van een samenwerking welke zorgt voor vele jaren zorgeloze verlichting.